+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Rijnlanderweg 1069, 2132MP, Hoofddorp

BerkSports

Trainingen

Small Group Training

Train met maximaal 6 personen per groep in een motiverende groepsdynamiek. Bij BerkSports bieden we small group training aan waarbij persoonlijke aandacht, variatie en creativiteit centraal staan. Wij garanderen we dat iedere sporter tijdens elke sessie voldoende persoonlijke begeleiding krijgt op het gebied van houding en uitvoering van de oefeningen.

Personal Training

Onze 1-op-1 personal training als duo personal training zijn creatieve en met variatie op maat gemaakte trainingsprogramma’s. Deze zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan jouw unieke behoeften en doelen. Dit doen we onder professionele begeleiding en in een gezellige sfeer

Circuittraining

Circuittraining is de groepstraining voor 55-plussers die fit willen blijven! Onze circuittraining is een training waarbij je op je eigen niveau aan kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit werkt. In kleine groepen tot 12 personen krijg je persoonlijke aandacht van ervaren trainers in een gezellige sfeer. De sociale component wordt niet vergeten, tussendoor een pauze en een kopje koffie na afloop.

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66

PRIVACY VERKLARING