+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Almholm 116

Klanten aan het woord

Richard van Bodegraven

Small Group Workout
Dankzij de begeleiding van Ricardo tijdens de Small Group Workout, zie ik progressie op mijn korte- en lange termijn sport doelen. Door de variatie in de trainingen is mijn spiermassa percentage gestegen en merk ik dat ook tijdens de oefeningen. Daarnaast is de juiste uitvoering van de oefeningen erg belangrijk tijdens de lessen wat weer blessures voorkomt. Mocht je naast de gezellige Small Group Workouts op zoek zijn naar een andere hobby, is het BerkSports Cycling Team een echte aanrader. Van zomaar een sociale fietsrit tot flink gas geven tijdens een rondje ringvaart, hoe dan ook wordt ervoor gezorgd dat je met een goed gevoel thuis komt.

Brenda van Delden

Small Group Workout
Vanaf het eerste uur ben ik komen sporten bij Berksports, de small groep training. Ik kende Ricardo al van een eerdere sportclub en ik weet dat hij hele afwisselende lessen geeft. Hij zorgt dat je net een stapje verder gaat dan als je alleen traint. Daarnaast is het gezellig om in een groep te trainen. Zonder deze sportgroep zou ik op de bank zitten, maar nu voel ik me een stuk fitter en sterker! Hopelijk gaan we nog jaren door, dankjewel Ricardo

Lia Noordam

Small Group Workout
Ricardo is super enthousiast, geeft professionele individuele begeleiding. Probeert je altijd te motiveren om net een stapje extra te doen Ben nooit een echt fanatieke sporter geweest, maar Ricardo weet mij toch elke week weer te motiveren. En ook al heb ik vooraf niet altijd zin, achteraf ga ik altijd met een super goed gevoel weer naar huis

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66