+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Rijnlanderweg 1069, 2132MP, Hoofddorp

Klanten aan het woord

Richard van Bodegraven

Small Group Training
Dankzij de begeleiding van Ricardo tijdens de Small Group Workout, zie ik progressie op mijn korte- en lange termijn sport doelen. Door de variatie in de trainingen is mijn spiermassa percentage gestegen en merk ik dat ook tijdens de oefeningen. Daarnaast is de juiste uitvoering van de oefeningen erg belangrijk tijdens de lessen wat weer blessures voorkomt. Mocht je naast de gezellige Small Group Workouts op zoek zijn naar een andere hobby, is het BerkSports Cycling Team een echte aanrader. Van zomaar een sociale fietsrit tot flink gas geven tijdens een rondje ringvaart, hoe dan ook wordt ervoor gezorgd dat je met een goed gevoel thuis komt.

Brenda van Delden

Small Group Training
Vanaf het eerste uur ben ik komen sporten bij Berksports, de small groep training. Ik kende Ricardo al van een eerdere sportclub en ik weet dat hij hele afwisselende lessen geeft. Hij zorgt dat je net een stapje verder gaat dan als je alleen traint. Daarnaast is het gezellig om in een groep te trainen. Zonder deze sportgroep zou ik op de bank zitten, maar nu voel ik me een stuk fitter en sterker! Hopelijk gaan we nog jaren door, dankjewel Ricardo

Lia Noordam

Small Group Training
Ricardo is super enthousiast, geeft professionele individuele begeleiding. Probeert je altijd te motiveren om net een stapje extra te doen Ben nooit een echt fanatieke sporter geweest, maar Ricardo weet mij toch elke week weer te motiveren. En ook al heb ik vooraf niet altijd zin, achteraf ga ik altijd met een super goed gevoel weer naar huis

Titus Vink

Small Group Training
Berksports is de perfecte mix van kleinschaligheid met persoonlijke aandacht en een inhoudelijk goede sportschool. De trainingen zijn afwisselend en ook goed onderbouwd. Soms train je puur kracht, dan weer uithoudingsvermogen. Ik merkte na 3-4 sessies al dat mijn algehele conditie snel vooruit ging. Ook had ik minder blessures bij voetbal, vermoedelijk door de verbeterde stabiliteit en core.

Esmee van der Linden

Small Group Training
Altijd heerlijke trainingen! Afwisselend en ik ga altijd met een voldaan gevoel weg. Ik zit er sinds kort, maar ik ben echt blij dat ik mij heb aangemeld bij BerkSports! Zeker een aanrader!

Freek De Bruijn

Small Group Training
Heerlijke sportschool voor alle leeftijden. Goede begeleiding van Ricardo, Han-Paul en Darren maar dan ook echt bij iedere training! Standaard doe ik de small group workout (max 1 uur met 6 personen). Personal training is ook mogelijk. Ook doen ze af en toe leuke extra's Zoals wielrennen, soms een borrel/bbq en de triatlon van Hoofddorp. Je kan ook voedingsadvies krijgen en persoonlijke doelen stellen. Ik sport hier nu 1,5 jaar en merk de vooruitgang. Veel minder rugklachten en ik blijf zowaar een gemotiveerd.

Jacq Reeuwijk

Small Group Training
Ik train hier al jaren met erg veel plezier! De small group trainingen vind ik afwisselend en je traint steeds alle spiergroepen. De sfeer is erg fijn met de enthousiaste begeleiding en persoonlijke benadering.

Lars De Ruiter

Personal Training
Sinds begin van dit jaar volg ik Small Group Training en Personal Training bij BerkSports. De persoonlijke aandacht en kennis zijn dik in orde. Elke training wordt ik weer verrast met nieuwe oefeningen en manieren van trainen zonder mijn doel uit het ogen te verliezen. Dit vind ik persoonlijk erg leuk omdat er hierdoor veel afwisseling is en ik niet telkens dezelfde oefeningen aan het doen ben. Ricardo, Darren en HP zijn erg vriendelijk en benaderbaar, maar er is naast deze vriendelijkheid en een grap op zijn tijd een professionele houding die de focus op het juist uitvoeren van de oefening en het doel behouden. Het boeken van lessen en trainingen via de app werkt gemakkelijk en de mogelijkheid om ook (zelf of met begeleiding) met je voeding aan de slag te gaan (koppeling via app) maakt dit voor mij extra interessant. De faciliteiten, fitness attributen en apparatuur zijn goed voor wat ze moeten doen. Ik merk binnen de relatief korte tijd dat ik nu train hier al de nodige positieve vooruitgang en ik zou BerkSports dan ook zeker aanbevelen als je professionele begeleiding zoekt bij het behalen van jouw doelen.

Bart Ravelli

Small Group Training
Super leuke gym waar iedereen op elk niveau de beste training kan verwachten! Goede begeleiding en betaalbaar. Een Aanrader!

Chariska Van Steijn

Small Group Training
Erg fijne sportschool! Ik sport al een aantal jaar met veel plezier bij de small groups en ben ook niet van plan hier snel mee te stoppen. Wekelijks een uurtje training met persoonlijke en goede begeleiding geeft mij iedere keer weer dat ik met een voldaan gevoel naar huis ga!

Kerstin Reeuwijk

Small Group Training
Al jaren train ik bij Berksports in de small group. De trainingen zijn afwisselend en worden aan je eigen niveau aangepast. Je voortgang wordt goed inzichtelijk gemaakt. Dat werkt voor mij heel motiverend. Heerlijk dat iemand anders voor mij bedenkt welke oefeningen ik moet doen. Er is persoonlijke aandacht en ik vind het gezellig om in een kleine groep te trainen.

Denice Vriends

Small Group Training
Onwijs fijne plek om te sporten. Of je nou een ervaren of onervaren sporter bent voor iedereen is aandacht en je wordt persoonlijk geholpen aan je eigen doelen. En daarnaast is het ook nog eens gezellig!

Anja Berkhout

Small Group Training
Ik sport al jaren bij Berksports met veel plezier. Vooral de small workout group training is heel goed, stimulerend en ik merk dat ik echt spieren ontwikkel en mijn uithoudingsvermogen sterk is verbeterd! De persoonlijke aandacht van Ricardo is heel fijn!

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66