+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Rijnlanderweg 1069, 2132MP, Hoofddorp

 

 

Personal Trainer Hoofddorp

Bereik jouw doelen met Personal Training bij BerkSports

Bij BerkSports, gevestigd in het hart van de Haarlemmermeer, draait alles om het bevorderen van een gezonde levensstijl én het opbouwen van een gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt. Als jouw Personal Trainer in Hoofddorp bieden wij zowel 1-op-1 personal training als duo personal training aan.

Onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu traint voor een specifiek evenement, wilt afvallen, juist spiermassa wilt kweken of gewoon fitter wilt worden – wij staan klaar om je te begeleiden!

Naast onze 1-op-1 of duo personal trainingen, bieden we ook Small Group Trainingen en Circuittraining aan voor diegenen die graag in een groepsomgeving trainen.

Personal training Hoofddorp

Voordelen van Personal Training bij BerkSports

Persoonlijke aandacht
Bij ons ben je geen nummer, maar onderdeel van de community! We kennen al onze leden persoonlijk en zorgen ervoor dat niemand onopgemerkt blijft.

Op maat gemaakte trainingsplannen
Geen twee lichamen zijn hetzelfde, dus waarom zou jouw training dat wel zijn? Variatie en creativiteit staan centraal in onze trainingen. Onze personal trainers ontwerpen daarom programma’s die perfect passen bij jouw lichaamstype, conditieniveau en doelen.

1-op-1 of Duo Training opties
Kies wat voor jou het beste werkt. Train bijvoorbeeld individueel voor een meer gerichte aanpak of train samen voor wat extra motivatie en plezier.

Professionele begeleiding
Onze trainers zijn niet alleen fitness experts, maar ook gemotiveerde coaches die je helpen om door te zetten, zelfs als het moeilijk lijkt te zijn.

Gezellige sfeer
Fitness is meer dan alleen een workout bij BerkSports! Na elke training is er tijd om na te praten en ervaringen uit te wisselen met andere leden. Onze lessen zitten vol variatie en creativiteit, waardoor geen twee sessies hetzelfde zijn. Kom in de eerste plaats voor de fitness, maar blijf voor de gemeenschap in de Haarlemmermeer.

BerkSports
Personal Training (2)

Van proefles Personal Training tot resultaat

  • Je vraagt een gratis proefles aan.
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om je wensen en behoeften af te stemmen. We stellen een aantal vragen over onder andere: fitnessniveau, blessures, motivatie voor het sporten en wat je leuk vindt qua training.
  • Je doet mee aan de proefles wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Samen evalueren wij de proefles. Past deze type training bij jouw ambitie?
  • Lid worden? Plan je lessen via onze app en start je eerste les!

Prijzen en pakketten voor Personal Trainer Hoofddorp

Bij BerkSports heb je verschillende opties. Wil je alleen trainen of train je toch liever met zijn tweeën? In onze personal training pakketten zit: gratis intake, startmeting, persoonlijke begeleiding, personal training van 1 uur per training en een opmaat gemaakte training. 

Starterspakket Personal Training

Personal training 10 weken
Eén keer per week
Twee keer per week

Excl. voedingscoaching
€ 450
€ 850

Incl. voedingscoaching
€ 750
€ 1150

Starterspakket Personal Training DUO (prijs per persoon)

Personal training 10 weken
Eén keer per week
Twee keer per week

Excl. voedingscoaching
€ 275
€ 500

Incl. voedingscoaching
€ 550
€ 775

Succesverhalen

Lia Noordman

Small Group Workout
Ricardo is super enthousiast, geeft professionele individuele begeleiding. Probeert je altijd te motiveren om net een stapje extra te doen Ben nooit een echt fanatieke sporter geweest, maar Ricardo weet mij toch elke week weer te motiveren.

Brenda van Delden

Small Group Workout
Vanaf het eerste uur ben ik komen sporten bij BerkSports Small Group Workout. Ik kende Ricardo al van een eerdere sportclub en ik weet dat hij hele afwisselende lessen geeft. Hij zorgt dat je net een stapje verder gaat dan als je alleen traint.

Richard van Bodegraven

Small Group Workout & Cycling team
Dankzij de begeleiding van Ricardo tijdens de Small Group Workout, zie ik progressie op mijn korte- en lange termijn sport doelen. Door de variatie in de trainingen is mijn spiermassa percentage gestegen en merk ik dat ook tijdens de oefeningen.

De trainers

Ricardo Berkhout - Trainer en oprichter BerkSports
Ricardo Berkhout

Trainer & Oprichter BerkSports

“Samenkomen met anderen, grenzen verleggen en nieuwe doelen verwezenlijken. Met BerkSports wil ik iedereen het geluksgevoel laten ervaren wat ik zelf ook uit sport haal.”

Han-Paul van der Mark - Trainer en clubmanager BerkSports
Han-Paul van der Mark

Trainer & Clubmanager

“Sport is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Sport kijken doe ik graag,  maar zelf sporten geeft nog meer voldoening. Ik kan niet wachten om iedereen in Hoofddorp en omgeving mijn passie voor sport en voeding over te brengen.” 

Darren Jayden Vandewynckel - Trainer BerkSports
Darren Jayden Vandewynckel

Trainer 

Als vierdejaars student sport en bewegen heb ik veel ervaring in verschillende sporten. Voor mijzelf is basketbal een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar bij BerkSports zet ik me vooral in voor de beste Small Group Workouts en Personal Training.”

Wat houdt een maatwerk trainingsprogramma bij BerkSports in?

Bij BerkSports betekent een maatwerk trainingsprogramma dat onze personal trainers in een fitnessplan ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit kan bijvoorbeeld variëren van gewichtsverlies tot het verbeteren van je algehele conditie, of het trainen voor een specifiek evenement.

Hoeveel kost Personal Training bij BerkSports?

Bekijk hiervoor onze prijzen en pakketten. Vragen? Neem hiervoor contact op met ons team.

Is duo personal training beschikbaar bij BerkSports?

Ja, we bieden zowel 1-op-1 als duo personal training aan bij BerkSports in Hoofddorp! Duo-training kan een geweldige manier zijn om gemotiveerd te blijven en daardoor extra plezier toe te voegen aan je workouts.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste sessie met een Personal Trainer bij BerkSports?

Tijdens je eerste sessie zal je personal trainer 1-op-1 met jou werken om je huidige fitheidsniveau te beoordelen, je doelen te bespreken en samen met jou een plan op te stellen om uiteindelijk deze doelen te bereiken. En je gaat daarnaast natuurlijk ook al meteen voor de eerste keer trainen!

Kan ik eerst uitproberen of Personal Training iets voor mij is?

Absoluut! Bij BerkSports kun je een gratis proefles aanvragen. Dit geeft je onder andere de kans om onze faciliteiten te bekijken, kennis te maken met onze trainers en te ervaren hoe personal training bij ons is.

Kunnen jullie ook helpen met coaching betreft voeding?

Zeker! Bij BerkSports begrijpen we dat fitness en voeding hand in hand gaan. Daarom bieden we naast onze Personal en Duo trainingen ook speciale coachingstrajecten aan op het gebied van voeding en levensstijl. Onze deskundige coach kan je helpen met advies over gezonde eetgewoontes en tips om jouw dieet af te stemmen op jouw trainingsdoelen.

Kan ik naast Personal Training ook aansluiten bij de Small Group Workout of Circuit training?

Ja dat kan zeker! Het is bijvoorbeeld mogelijk één keer per week Personal Training te volgen en daarnaast nog een Small Group of Circuit training. Uiteraard in overleg met de trainer/je fitness niveau moet dat toelaten.

Bij BerkSports bieden we meer dan alleen personal training – ontdek ook
onze
Small Group Workouts en Circuittraining.

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66