+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Rijnlanderweg 1069, 2132MP, Hoofddorp

 

 

Small Group Training Hoofddorp

Verhoog jouw fitnessniveau met Small Group Training bij BerkSports

Bij BerkSports bieden we Small Group Training aan waarbij persoonlijke aandacht, variatie en creativiteit centraal staan. Onze trainingslocatie in Hoofddorp is daarom dé plek waar jij samen met anderen kunt werken aan jouw fitheid.
Onze small group trainingen zijn functionele trainingen gericht op kracht vormen die je nodig hebt in het dagelijks leven – of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of gewoon fitter wilt worden. Met maximaal 6 personen per groep garanderen we dan ook dat iedere sporter voldoende persoonlijke begeleiding krijgt tijdens elke sessie.
Deze small group trainingen zijn speciaal ontworpen om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken in een motiverende groepsomgeving. Dus wat je doel ook is – wij staan klaar om je te begeleiden!

Naast onze Small Group Training, bieden we ook 1-op-1 of duo personal training aan voor diegenen die een meer gepersonaliseerde trainingservaring willen. Voor wie graag in groepsverband traint, maar op zoek is naar een alternatief, geven we daarnaast ook Circuittraining.

20240219204531_IMG_2029 (1)

Waarom kiezen voor Small Group Training bij BerkSports?

Persoonlijke begeleiding
In onze kleine trainingsgroepen (van max. 6 personen) krijg jij alle aandacht die je verdient. We doen dezelfde training met de gehele groep, waar onze professionele trainers rekening houden met je leeftijd, kracht en ervaring.

Functionele training
Onze workouts zijn niet zomaar een setje oefeningen. We bieden functionele training oefeningen gericht op bewegingen die je ook in het dagelijkse leven maakt. Of het nu gaat om rugoefeningen voor betere houding of krachttraining voor meer spierkracht, we hebben het allemaal.

Motiverende groepsdynamiek
Ervaar de kracht van sporten in een groep! De energieke sfeer tijdens onze small group workout sessies werkt aanstekelijk en motiverend. Samenzijn met anderen helpt vervolgens ook om consistent te blijven met jouw training routine.

Variatie en creativiteit
Gezondheid hoeft niet saai te zijn! Bij BerkSports zorgen we ervoor dat geen twee trainingssessies dezelfde zijn. We variëren namelijk continu tussen verschillende soorten oefeningen – van cardio tot spieropbouwoefeningen – waardoor elke sessie uniek is.

Gezellige sfeer
Bij BerkSports draait het niet alleen om sporten. Na de training is er bijvoorbeeld tijd om na te praten met je medesporters. Maak dus deel uit van onze hechte BerkSports community en voel je thuis!

BerkSports
20240219203600_IMG_1978

Van proefles tot resultaat

  • Je vraagt een gratis proefles aan.
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om je wensen en behoeften af te stemmen. We stellen een aantal vragen over onder andere: fitnessniveau, blessures, motivatie voor het sporten en wat je leuk vindt qua training.
  • Je doet mee aan de proefles wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Samen evalueren wij de proefles. Past deze type training bij jouw ambitie?
  • Lid worden? Plan je lessen via onze app en start je eerste les!

Prijzen en pakketten

Bij BerkSports heb je verschillende opties. Wil je één keer per week trainen of kom je liever twee keer per week?

Eén keer per week

€ 55 per maand

Twee keer per week

€ 82,50 per maand

Succesverhalen

Lia Noordman

Small Group Workout
Ricardo is super enthousiast, geeft professionele individuele begeleiding. Probeert je altijd te motiveren om net een stapje extra te doen Ben nooit een echt fanatieke sporter geweest, maar Ricardo weet mij toch elke week weer te motiveren.

Brenda van Delden

Small Group Workout
Vanaf het eerste uur ben ik komen sporten bij BerkSports Small Group Workout. Ik kende Ricardo al van een eerdere sportclub en ik weet dat hij hele afwisselende lessen geeft. Hij zorgt dat je net een stapje verder gaat dan als je alleen traint.

Richard van Bodegraven

Small Group Workout & Cycling team
Dankzij de begeleiding van Ricardo tijdens de Small Group Workout, zie ik progressie op mijn korte- en lange termijn sport doelen. Door de variatie in de trainingen is mijn spiermassa percentage gestegen en merk ik dat ook tijdens de oefeningen.

De trainers

Ricardo Berkhout - Trainer en oprichter BerkSports
Ricardo Berkhout

Trainer & Oprichter BerkSports

“Samenkomen met anderen, grenzen verleggen en nieuwe doelen verwezenlijken. Met BerkSports wil ik iedereen het geluksgevoel laten ervaren wat ik zelf ook uit sport haal.”

Han-Paul van der Mark - Trainer en clubmanager BerkSports
Han-Paul van der Mark

Trainer & Clubmanager

“Sport is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Sport kijken doe ik graag,  maar zelf sporten geeft nog meer voldoening. Ik kan niet wachten om iedereen in Hoofddorp en omgeving mijn passie voor sport en voeding over te brengen.” 

Darren Jayden Vandewynckel - Trainer BerkSports
Darren Jayden Vandewynckel

Trainer 

Als vierdejaars student sport en bewegen heb ik veel ervaring in verschillende sporten. Voor mijzelf is basketbal een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar bij BerkSports zet ik me vooral in voor de beste Small Group Workouts en Personal Training.”

Wat is Small Group Training?

Small group training bij BerkSports is een functionele workout die wordt gedaan in kleine groepjes. De oefeningen zijn gericht op bewegingen die je ook in het dagelijkse leven maakt en variëren daarnaast per sessie om alle spiergroepen aan te spreken.

Hoeveel deelnemers zijn er bij een Small Group Training?

Bij onze small group training in Hoofddorp (dichtbij Amsterdam) hanteren we een maximum van 6 deelnemers per sessie. Dit stelt ons in namelijk staat om iedere sporter persoonlijke aandacht te geven tijdens elke workout.

Kan ik eerst uitproberen of Small Group Training iets voor mij is?

Absoluut! Bij BerkSports kun je een gratis proefles aanvragen. Dit geeft je de kans om onder andere onze faciliteiten te bekijken, kennis te maken met onze trainers en te ervaren hoe small group training bij ons is.

Welke lichaamsdelen train ik bij een Small Group Training?

Onze lessen bieden total body training, wat betekent dat alle verschillende spieren en spiergroepen worden getraind. De specifieke focus kan variëren per sessie, maar je kunt verwachten dat elke workout evenwichtig en compleet is.

Hoeveel kost een Small Group Training bij BerkSports?

Bekijk hiervoor onze prijzen en pakketten. Vragen? Neem hiervoor contact op met ons team.

Biedt BerkSports ook begeleiding op het gebied van voeding?

Zeker! Bij BerkSports begrijpen we dat fitness en voeding hand in hand gaan. Daarom bieden we naast onze small group trainingen ook speciale coachingstrajecten aan op het gebied van voeding en levensstijl. Onze deskundige coach kan je helpen met advies over gezonde eetgewoontes en tips om jouw dieet af te stemmen op jouw trainingsdoelen.

Bij BerkSports bieden we meer dan alleen Small Group Trainingen – ontdek ook onze Personal Training en Circuittraining.

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66