+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Rijnlanderweg 1069, 2132MP, Hoofddorp

 

 

Circuittraining Hoofddorp

Bereik jouw doelen met Circuittraining bij BerkSports

Ontdek Circuittraining Hoofddorp bij BerkSports – de groepstraining voor 55-plussers die fit willen blijven! Onze circuittraining is een dynamische workout waarbij je op je eigen niveau aan kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit werkt. In kleine groepen tot 12 personen krijg je alles bij elkaar: persoonlijke aandacht van ervaren trainers in een gezellige sfeer.

Circuittraining als bron van plezier en vitaliteit

Geniet van het sociale aspect met een pauze tussendoor en een kopje koffie na afloop. Ervaar hoe circuittraining fitness combineert met plezier en ontdek waarom het dé manier is om vitaal te blijven op latere leeftijd!

Naast onze Circuittraining in Hoofddorp bieden we ook 1-op-1 of duo personal training aan voor diegenen die een meer gepersonaliseerde trainingservaring willen. Liever in een kleinere groep sporten? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Circuittraining

Voordelen van Circuittraining bij BerkSports

Variatie
Geen twee trainingssessies zijn hetzelfde! Onze circuittraining is namelijk afwisselend met verschillende oefeningen, waardoor jij elke spiergroep traint.

Efficiëntie
Met circuit training krijg je een volledige lichaamstraining binnen korte tijd. Het is daardoor perfect voor mensen met drukke schema’s.

Community
Train samen met anderen en ervaar hoe motivatie en steun van medesporters kan helpen om door moeilijke workouts heen te komen.

Voor alle niveaus
Of je nu net begint of al jaren traint, onze trainers houden rekening met je leeftijd, krachtniveau en ervaring bij elk onderdeel van de workout.

BerkSports
Circuittraining

Van proefles Circuittraining Hoofddorp tot resultaat

  • Je vraagt een gratis proefles aan.
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om je wensen en behoeften af te stemmen. We stellen een aantal vragen over onder andere: fitnessniveau, blessures, motivatie voor het sporten en wat je leuk vindt qua training.
  • Je doet mee aan de proefles wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Samen evalueren wij de proefles. Past deze type training bij jouw ambitie?
  • Lid worden? Plan je lessen via onze app en start je eerste les!

Prijzen en pakketten voor Circuittraining

Bij BerkSports heb je verschillende opties voor Circuittraining Hoofddorp. Train je het liefst één keer per week of wil je onbeperkt trainen?

Eén keer per week

€ 35 per maand

Onbeperkt

€ 55 per maand

Succesverhalen

Lia Noordman

Small Group Workout
Ricardo is super enthousiast, geeft professionele individuele begeleiding. Probeert je altijd te motiveren om net een stapje extra te doen Ben nooit een echt fanatieke sporter geweest, maar Ricardo weet mij toch elke week weer te motiveren.

Brenda van Delden

Small Group Workout
Vanaf het eerste uur ben ik komen sporten bij BerkSports Small Group Workout. Ik kende Ricardo al van een eerdere sportclub en ik weet dat hij hele afwisselende lessen geeft. Hij zorgt dat je net een stapje verder gaat dan als je alleen traint.

Richard van Bodegraven

Small Group Workout & Cycling team
Dankzij de begeleiding van Ricardo tijdens de Small Group Workout, zie ik progressie op mijn korte- en lange termijn sport doelen. Door de variatie in de trainingen is mijn spiermassa percentage gestegen en merk ik dat ook tijdens de oefeningen.

De trainers

Ricardo Berkhout - Trainer en oprichter BerkSports
Ricardo Berkhout

Trainer & Oprichter BerkSports

“Samenkomen met anderen, grenzen verleggen en nieuwe doelen verwezenlijken. Met BerkSports wil ik iedereen het geluksgevoel laten ervaren wat ik zelf ook uit sport haal.”

Han-Paul van der Mark - Trainer en clubmanager BerkSports
Han-Paul van der Mark

Trainer & Clubmanager

“Sport is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Sport kijken doe ik graag,  maar zelf sporten geeft nog meer voldoening. Ik kan niet wachten om iedereen in Hoofddorp en omgeving mijn passie voor sport en voeding over te brengen.” 

Darren Jayden Vandewynckel - Trainer BerkSports
Darren Jayden Vandewynckel

Trainer 

Als vierdejaars student sport en bewegen heb ik veel ervaring in verschillende sporten. Voor mijzelf is basketbal een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar bij BerkSports zet ik me vooral in voor de beste Small Group Workouts en Personal Training.”

Wat is Circuittraining?

Bij BerkSports zijn circuittrainingen gevarieerde workouts die zich richten op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit: essentiële componenten voor dagelijkse activiteiten. Met persoonlijke begeleiding in elke sessie behaal je vervolgens optimale resultaten.

Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen aan een Circuittraining?

Onze groepstraining sessies zijn er voor maximaal 12 deelnemers per sessie, daardoor garanderen we dat iedere sporter voldoende persoonlijke begeleiding krijgt tijdens elke sessie.

Ik ben een 50-plusser, kan ik dan ook meedoen aan een Circuittraining?

Absoluut! Onze Circuittraining in Hoofddorp is ontworpen om iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen. Dus of je nu jong bent of al wat ouder, je bent van harte welkom bij BerkSports.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste Circuittraining?

Tijdens jouw eerste les zal de trainer allereerst extra aandacht besteden aan jouw techniek en vorm terwijl jij ondertussen meedoet met de rest van de groep – natuurlijk altijd rekening houdend met jouw persoonlijke fitheidsniveau.

Kan ik eerst uitproberen of een Circuittraining iets voor mij is?

Absoluut! Bij BerkSports kun je een gratis proefles aanvragen. Dit geeft je de kans om onder andere onze faciliteiten te bekijken, kennis te maken met onze trainers en te ervaren hoe circuittraining bij ons is.

Biedt BerkSports ook begeleiding op het gebied van voeding?

Zeker! Bij BerkSports begrijpen we dat fitness en voeding hand in hand gaan. Daarom bieden we naast onze small group trainingen ook speciale coachingstrajecten aan op het gebied van voeding en levensstijl. Onze deskundige coach kan je helpen met advies over gezonde eetgewoontes en tips om jouw dieet af te stemmen op jouw trainingsdoelen.

Bij BerkSports bieden we meer dan Circuittraining – ontdek ook onze Small Group Training en Personal Training.

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66