+31 6 42 03 09 66 info@berksports.nl Rijnlanderweg 1069, 2132MP, Hoofddorp

Team BerkSports

Over Ons

Wij zijn enthousiaste sportfanaten die onze passie voor sporten, bewegen en gezondheid graag willen doorgeven aan anderen. 
Er heerst in onze sportschool een open en informele sfeer, waarbij iedereen elkaar bij naam kent. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak en niemand gaat ongezien weg na een training. We doen alles met een glimlach en geven een persoonlijke draai aan de trainingen.
De trainingen die we geven zijn van een hoog niveau en worden gegeven door een professional, die de deelnemers ook motiveert en verbindt. In onze trainingen komen de volgende aspecten terug:

  • Variatie en creativiteit; geen training is hetzelfde.
  • Aangename sfeer en persoonlijke aandacht; Een persoonlijke band tussen trainer en lid. Maar ook doen leden oefeningen samen en worden ze uitgenodigd met elkaar te communiceren om het groepsgevoel te vergroten.
  • Samen doelen bereiken; Elke training staat in het teken van het verbeteren van het lichaam. Elke training wordt individueel benaderd en onze leden worden geholpen met hun eigen persoonlijke doel.

Onze leden zijn betrokken; we sporten samen en trainen samen voor een doel. Daarmee zorgen we voor een hechte BerkSports community.

Kortom, bij Berksports is iedere training een feestje!
WhatsApp Image 2024-05-22 at 14.19.12
20240219203352_IMG_1960

Ricardo

Hoi, ik ben Ricardo, oprichter van BerkSports. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven en daarom wilde ik deze passie delen door BerkSports op te richten. Tijdens mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding kwam ik voor het eerst in contact met sportscholen, waarna dit zich verder ontwikkelde tot trainingswerkzaamheden voor individuele (top)sporters en teams. In mijn vrije tijd geniet ik van fietsen, padellen of leuke dingen doen met mijn gezin, vrienden en familie.

Han-Paul

Hallo, ik ben Han-Paul (HP), een trotse echtgenoot en vader van twee kinderen. Sport is mijn passie – of het nu gaat om kijken of zelf deelnemen. Van wielrennen tot hardlopen, ik hou ervan! Naast sporten heb ik ook een achtergrond in Sportmarketing en waardevolle werkervaring bij Albert Heijn en Crisp. Samen met mijn vrouw Kerstin runnen we onze eigen B&B in Hoofddorp. Bij BerkSports ben ik clubmanager en trainer. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten in de gym!

20240223170321_IMG_2460
20240223171136_IMG_2499

Darren

Hey daar! Ik ben Darren, stagiair bij BerkSports én Personal Trainer & Small Group Training instructeur hier! Als vierdejaars student aan het CIOS hoop ik dit jaar af te studeren terwijl basketbal al sinds jonge leeftijd onderdeel is van mijn leven dankzij mijn professioneel basketballende vader. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien bij de trainingen!

CONTACT

info@berksports.nl

TELEFOON

+31 6 42 03 09 66

PRIVACY VERKLARING